Урсула Познански

ЕРЕБ е игра. Таа те набљудува, разговара со тебе,
те наградува, те проверува, ти се заканува…

„Твојата сестра ја нема. Така се случува со оние што ги грабнува белоглавиот. Тие… повеќе не постојат.“

Емили Бар

Книга преведена на 32 јазици

previous arrow
next arrow
Slider

АВТОРИ